SERVICEVAGTER

En servicevagt har en præventiv effekt, men ud over dette, så er en servicevagt også i stand til at kunne hjælpe/servicere medarbejdere og kunder, så alle parter kan udføre deres gerninger uhindret. Butikstyve undgår ofte butikker med vagter, da de har større risiko for at blive pågrebet. SC Kontrol & Vagt´s servicevagter skaber en større tryghed ved deres tilstedeværelse, hvilket medvirker til en bedre atmosfære samt ro og orden. Vagten er også uddannet i at yde førstehjælp og håndtering af hjertestarter.

FASTVAGT

En fastvagt kan være receptionsvagt, portvagt, kontrolvagt og varetage øvrige bevogtningsopgaver. Vagterne har til opgave, at kontrollere varer, personer eller køretøjer som enten kommer til eller fra et indelukket området eller virksomheden. Det er kunden som bestemmer mængden af kontrollen, og hvilke adgangs- og udgangskrav der efterspørges.

HUNDEVAGT

Hundevagter bruges ofte til sikring af et større areal, da hunden med sine skærpede sanser kan opfange selv de mindste og svageste lyde. En hundevagt har en meget stor præventiv virkning, da gerningsmænd ikke har en chance mod hundes evner.

PERSONBESKYTTELSE

Vi beskytter VIP-gæster under arrangementer, konferencer, messer og andre forsamlinger. Vore personbeskyttelsesvagter er yderst professionelle, velovervejede og diskrete. Vagterne kan gribe ind ved uroligheder og beskytte VIP-personen. Vi følger VIP-gæster hele vejen igennem, gæsterne mærker så lidt som muligt til vagterne, men føler sig meget trygge ved vagternes tilstedeværelse og årvågenhed.

EVENTVAGT/ DØRMAND

SC Kontrol & Vagt stiller et team af erfarne vagter til at løse alle de opgaver som der måtte forekomme til deres event, hvad enten det er et stort eller lille event. Eventvagten eller dørmanden kan klare alt lige fra adgangskontrol og personbeskyttelse til planlægning og overvågning. Vagterne er uniformeret efter den type uniform kunden ønsker. Alle vagter bærer sikkerhedsudstyr og radiokommunikation. Vi skræddersyer det team som passer bedst til opgaven, så gæsterne kan nyde deres aften i gode omgivelser.

KONCERT OG MUSIKEVENTS

Ved koncerter leverer vi alle ydelser. Planlægning af sikkerheden omkring arrangementet Adgangskontrol Hegns og portvagter Plads og runderingsvagter Scene og backstagevagter Nattevagter

TOP